Dari Kota Bharu ke Kubang Kerian

Pagi jumaat adalah pagi yang berkat. Kenapa aku cakap macam tu. Rata-rata masjid ada membuat halaqah terutamanya di masjid muhammadi dan sudah tentu di depan Pas kota Bharu. Sambil itu sempat lah snap beberapa photo di sekitar kota bharu.
Service apartment, sebelah masjid muhammadi. Design unit ni memang boleh tahan lawa. Kelainan berbanding dengan apa yang biasa dilihat di bandar kota bharuSatu lagi projek apartment di KB. Tapi aku tak berapa berkenan dengan design die.Bangunan SPRM yang hampir siap. Banguan federal memang tak kurang hebat. Kalau zaman yang tak dulu sangat, bangunan federal kat area mana sekali pun memang sama.Masjid Kubang Kerian. Antara yang terbesar di KelantanBandar kubang kerian iaitu new growth area. Bagus juga pembangunan tidak tertumpu semata-mata di bandar kota bharu. Mengurangkan kesesakan tapi macamlah kat area Kubang Kerian tak jem..hahahaBlock baru HUSM. Kalau dibina parking bertingkatkan bagus. Boleh kata parking di HUSM memang tak cukup pastu kene bayar pula.

Apartment Anjung Vista. Construction under progress. Menambahkan lagi population di area Kubang Kerian.1residences under construction. Betul-betul tepi parit.
Dari Kota Bharu ke Kubang Kerian Dari Kota Bharu ke Kubang Kerian Reviewed by Maaf Sebut on Mei 06, 2011 Rating: 5

2 ulasan:

  1. rajin sungguh demo amik gambar..duk kelate ko loni?

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.