Selasa, 3 Januari 2012

Tak Nak Cakap Busy

Memang dah determine nak post article at least once a day but seem like it is quite difficult know sejak masuk tahun baru 2012. My work cannot let me to take time so that I can think in peace what I want to post at my blog.

Rasa rugilah kalau dibiarkan saja blog nie kosong begitu saja. So saya try juga as good as I can to deliver because I want to keep a promise I made to myself.

Hari nie saja, I cannot say bad luck tapi memang saya agak careless, tertinggal something kat somewhere. Terpaksalah rush ke tempat tu untuk ambil balik. Benda tu penting, kalau tak penting, saya tak kisah pun, boleh cari yang lain.

By the way, selamat tahun baru 2012, moga tahun ini menjanjikan harapan yang lebih baik bersama dengan masa depan yang lebih cerah hendaknya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...