Selasa, 1 Mei 2012

Kerja Kosong Di Kelantan

2 hari lepas ade kenalan mintak tolong carikan kalau ade kerja kosong yang sesuai kat Kelantan. Aman bagitau kat kenalan nie untuk check kat sekian-sekian website. Terkejut aman sebab kenalan nie tak tahu pun tentang kewujudan website pencari kerja yang bagi aman memang membantu mengenal pasti pekerjaan yang sesuai dengan diri. 

Jadi, kali nie aman nak share sedikit tentang website pencari kerja yang mungkin ramai yang dah tahu. Antara yang aman tahu adelah seperti berikut : 

  • Klik pada careeron9.blogspot.com dan terdapat iklan kerja kosong diseluruh Malaysia
  • Klik jobstreet malaysia dan diruangan search, hanya tulis kelantan atau kota bharu. 
  • Klik job malaysia centre yang memang fokus kepada kekosongan kerja di Kelantan.
  • Klik graduan dan diruangan search, hanya type kelantan atau kota bharu.
  • Klik jobsdb dan diruangan search, hanya type kelantan atau kota bharu.
  • Boleh jugak cari kat mstarjob dan hanya type kelantan atau kota bharu.
Kalau kat jobstreet dan job malaysia centre kota bharu memang boleh kata update kerja baru setiap hari kat website mereka.

So, selamat mencari kerja !!! 

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...