Ahad, 29 Januari 2017

Macam Mana Nak Kerja Di Ain Medicare Yang Betul

Macam mana nak dapatkan kerja di Ain Medicare ?

Kenapa saya apply sampai sekarang tak dapat ?

Saya tahu nak masuk Ain Medicare kena ada kabel

Itu adalah soalan lazim yang kami dapat dari pelanggan yang edit/buat resume dengan kami berkaitan Ain Medicare. Memang garu kepala kami nak menjawabnya. Selalunya untuk menjawab persoalan yang ditimbulkan oleh pelanggan2 kami ini, 1st kami akan tanya position apa yang dipohon ? Selalunya jawapan kami dah jangka. Jawapannya adalah tiada kosong pun lagi cuma just submit resume untuk taste the luck. No wonder lah kalau apply pun tak dapat. Dah tiada kekosongan lagi, buat apa mereka nak ambik pekerja kan. 

By the way, sesiapa yang baca post untuk kali ini anda adalah orang yang bertuah sebab Ain Medicare baru sahaja membuka kekosongan jawatan sebagai TECHNICIAN. 

Kelayakan:
1. Diploma/Degree atau setaraf dalam Mechanical Engineering atau Engineering atau setaraf
2. Mestilah bersedia untuk bekerja didalam atau luar negara. 

Macam mana nak apply ?
1. Anda boleh apply melalui Jobstree.com
2. Anda jugak boleh apply dengan menghantar resume terus kepada Ain Medicare 

Kalau anda memerlukan kepastian pasal apa yang kami postkan ini, whatspp kami ke 0167522320.

Pastikan anda mempunyai resume yang professional untuk memohon. Jika resume anda ala kadar atau anda tiada resume, kami boleh buatkan untuk anda !! Kami jugak menyediakan cover letter bersama resume & yang paling best kami akan assist anda berkaitan cari kerja, cara nak apply kerja yang betul dan apa saja yang berkaitan dengan career anda !! Whataspp kami sekarang 0167522320 !!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...