Jawatan Kosong Di Rohm Wako Kelantan Untuk Lepasan SPM, Diploma, Degree, SKM, Master Yang Wajib Anda Tahu

Mesti anda dah tahu atau kalau tak tahu pun tak apa yang Rohm Wako baru menambah blok baru di kawasan perkilangannya di Pengkalan Chepa. Untuk pengetahuan anda semua, Rohm Wako adalah kilang yang terbesar Di Kelantan.


Kerana Rohm menambah blok baru, mesti ramai nak pakai pekerja baru kan ? Jadi sesiapa yang baca post kali ini amat bertuah kerana Rohm masih membuka kekosongan untuk lepasan Diploma, Degree, SPM dan juga SKM.

Kekosongan yang ada adalah seperti berikut. Anda boleh rujuk kat gambarajah yang telah saya sediakan. Kalau tak jelas, sila klik kepada gambar itu yea.

Pastikan anda Like Facebook Maafsebut untuk sentiasa update kerja kosong di Kelantan !! 


Untuk pengetahuan anda, tiada sebarang borang untuk apply kerja di Rohm. Apa yang perlu anda lakukan adalah dengan menghantar Resume dan Cover Letter lengkap ke alamat email yang telah saya nyatakan didalam gambarajah di atas.

Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini kelantan !!! Jawatan Kosong Di Rohm Wako Kelantan Untuk Lepasan SPM, Diploma, Degree, SKM, Master Yang Wajib Anda Tahu Jawatan Kosong Di Rohm Wako Kelantan Untuk Lepasan SPM, Diploma, Degree, SKM, Master Yang Wajib Anda Tahu Reviewed by Maaf Sebut on Februari 14, 2017 Rating: 5

5 ulasan:

 1. Msih ad kekosongan lg kann

  BalasPadam
 2. Technicion ada x?
  01119998373

  BalasPadam
 3. Technician ad kekosongan lgi tak ?

  BalasPadam
 4. Operator ada kekosongan 0199224048

  BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.