Selasa, 21 Februari 2017

Jawatan Kosong Technician Bagi Anak Kelantan Nak Memohon

Bagi anak kelantan yang ada kelayakan dan pengalaman sebagai Technician tu boleh lah try apply kat TMR Urusharta Sdn Bhd sebab sini ada pelbagai kekosongan technician.

Berikut adalah kekosongan yang ditawarkan : 

Technician Aircond
Minimum SKM Level 2 Air-Condition System
10 kekosongan dibuka
Gaji RM1600

Technician Electrical
Minimum SKM Level 2
15 kekosongan dibuka
Gaji RM1600

Technician Mechanical
Minimum SKM Level 2
15 kekosongan dibuka
Gaji RM1600

Bagi yang berminat, sila email resume dan cover letter ke  farid@tmrurusharta.com.my untuk memohon

Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini kelantan !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...