Jawatan Kosong Yang Wajib Anda Pohon Kalau Tengah Mencari Kekosongan Jawatan Di Muzium Kelantan

Peluang kerjaya bagi warga Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan keutamaan kepada rakyat negeri Kelantan adalah dipelawa untuk memohon jawatan kosong Perbadanan Muzium Negeri Kelantan 2017 seperti berikut:

Penolong Akauntan W29
Kelayakan : Sijil / Diploma dalam bidang pengajian perniagaan
Gaji : Dari RM1510.92

Pemohon yang berminat untuk mengisi Jawatan Kosong Perbadanan Muzium Negeri Kelantan 2017 hendaklah menggunakan Borang PMNK 1 (Pin.1/2017) dengan bayaran RM2 yang boleh didapati di Pejabat Perbadanan Muzium Negeri Kelantan.

Tarikh tutup: 15 February 2017

Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !!

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini kelantan !!! 
Jawatan Kosong Yang Wajib Anda Pohon Kalau Tengah Mencari Kekosongan Jawatan Di Muzium Kelantan Jawatan Kosong Yang Wajib Anda Pohon Kalau Tengah Mencari Kekosongan Jawatan Di Muzium Kelantan Reviewed by Maaf Sebut on Februari 12, 2017 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.