Sabtu, 4 Februari 2017

Macam Mana Cara Betul Untuk Memohon Jawatan Kosong TNB

Ini ada berita baik kepada lepasan ijazah yang baru sahaja habis belajar kerana TNB telah membuka peluang kepada anda semua untuk bekerja di TNB. 

TNB telah memperkenalkan SL1M-IBE untuk ambilan February/Mac 2017. So siapa yang boleh memohon ? Semua warganegara Malaysia yang berumur tidak melebihi 28 tahun & masih tidak bekerja & mempunyai kelulusan dalam bidang Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kejuruteraan Elektrikal (kuasa), Kejuruteraan Mekanikal, Kejuruteraan Awam, Sains Komputer / Teknologi Maklumat, Perakaunan / Kewangan, Pengurusan Pentadbiran / Sumber Manusia / Pentadbrian Awam / Statistik , Undang-Undang dan diiktiraf oleh Jabatan Perkhidmatan Awam / Agensi Kelayakan Malaysia.

Macam mana untuk memohon ?

Jika anda berminat dan menepati syarat-syarat diatas, anda dikehendaki memohon secara online dengan melayari laman web berikut :

http://emadis.tnb.com.my atau https;//emadis.hq.tnb.com.my/emadis atau www.tnb.com.my>career>emadis.

Tarikh tutup permohonan : 28 February 2017


Pastikan anda mempunyai resume yang professional untuk memohon. Jika resume anda ala kadar atau anda tiada resume, kami boleh buatkan untuk anda !! Kami jugak menyediakan cover letter bersama resume & yang paling best kami akan assist anda berkaitan cari kerja, cara nak apply kerja yang betul dan apa saja yang berkaitan dengan career anda !! Whataspp kami sekarang 0167522320 !!

KLIK PADA FACEBOOK MAAFSEBUT untuk info terkini kelantan/terengganu