Isnin, 27 Februari 2017

Pelbagai Jawatan Kosong Di Kelantan Macam Mana Nak Memohon

Nak mencari kerja kosong kat Kelantan nih takdelah susah sangat pun. Yang penting anda kena sentiasa follow blog Maafsebut sebab saya boleh dikatakan setiap hari akan update kerja terkini di Kelantan. 

Lepas tu kalau anda tiada resume & cover letter untuk memohon kekosongan mana-mana jawatan, anda tak perlu risau kerana kami menyediakan perkhimatan berkaitan resume terbaik untuk anda. Whatsapp kami 0167522320 !!

Berikut adalah jawatan kosong yang sekarang tengah dibuka : 


1.Wiring man, HSC Jaya Elektrikal
Kelayakan minima SPM
Untuk memohon, call Encik Rosli ditalian 097488218

2.Optometrist, Rozaimi Optometrist Sdn Bhd
Kelayakan mempunyai ijazah dalam bidang optometrist
Untuk memohon, sila emailkan resume & cover letter ke aiman_rosb@yahoo.com

3.Marketing Executive, Lincoln University College Kelantan Campus
Kelayakan mestilah mempunyai ijazah dalam bidang marketing ataupun business administration
Untuk memohon, sila emailkan resume & cover letter ke mauzon@lincoln.edu.my

3.Accountant, AT Konsortium
Kelayakan mestilah degree dalam bidang akaun.
Untuk memohon, sila emailkan resume & cover letter ke nikakman_accounting@yahoo.com

4.Account Executive, Sabit Banani Industries Sdn Bhd
Kelayakan mestilah degree dalam bidang akaun
Untuk memohon, sila emailkan resume & cover letter sabitbananiindustries@gmail.com


Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...