Khamis, 23 Februari 2017

Siapa Kata Sukar Nak Cari Kerja Kosong Di Terengganu Sebenarnya Tidak

Siapa kata sukar nak cari kerja kosong kat Terengganu sebenarnya tidak tepat sama sekali. Sebab utama kerana mereka tak cari ditempat yang sepatutnya. 

Kenapa bila saya cari pulak jumpa ? Banyak pulak tu kekosongan jawatan di Terengganu. Kerana saya cari ditempat yang sepatutnya. 

Antara kekosongan jawatan yang sempat saya jumpai di Terengganu adalah seperti berikut :


1.Guru Vokasional, Kolej Inforana
Kelayakan mestilah mempunyai SKM tahap 2,3,4 & Sijil VTO & Sijil Induksi
Yang berminat boleh apply di Jobsmalaysia atau submit resume ke inforanacollege@gmail.com


2.Scuba Diving Instructor, Perhentian Island Resort
Kelayakan mestilah seorang yang berpengalaman dan mempunyai sijil2 berkaitan.
Yang berminat bolehlah submit resume ke sstan@perhentianislandresort.net

3.Sales Engineer, Metro Quest Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam Engineering.
Yang berminat bolehlah apply secara online dengan klik DISINI. Pastikan anda dah ada resume untuk diupload nanti. 

4. Sales Executive, Koperasi Kakitangan Petronas Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang Admin/Business/Accounting/Financial
Yang berminat bolehlah submit resume dan cover letter ke hrm@kopetro.com.my

5.Sales Engineer, Kaefer Malaysia
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang Mechanical Engineering atau berkaitan.
Yang berminat bolehlah apply online dan upload resume DISINI

6.Site Supervisor, Synico Holdings Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang Building/Construction/Engineering
Yang berminat bolehlah apply online dan upload resume DISINI

7.Quantity Surveyor, BEWG (M) Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang quantity survey atau engineering.
Yang berminat bolehlah apply online dan upload resume DISINI

8.Safety & Health Officer, Mec Jati Consortium
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang Safety & Health atau Environment Engineering
Yang berminat boleh apply secara onlini DISINI atau emailkan resume ke info@mecjati.com

9.Site Engineer, Mec Jati Consortium
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang Engineering/Environment Architecture/Health And Safety
Yang berminat boleh apply secara onlini DISINI atau emailkan resume ke info@mecjati.com

10.Human Resource Officer, TreLeaf Mart
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang human resource/admin/business
Yang berminat bolehlah upload resume dan apply onlini DISINI


Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Career 
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Terengganu !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...