Khamis, 16 Februari 2017

Warga Terengganu Wajib Pohon Jawatan Kosong Di Yayasan Islam Terengganu

Ini ada berita baik untuk warga Terengganu semua !

(((Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Terengganu)))

Untuk pengetahuan korang semua, Yayasan Islam Terengganu tengah membuka jawatan kosong untuk jawatan-jawatan berikut :

Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S41
(Gaji bermula dari RM2300)

Guru Sandaran Gred DC41
(Gaji bermula dari RM1800)

Penolong Akauntan Gred W29
(Gaji bermula dari RM1500)

Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29
(Gaji bermula dari RM1500)

Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
(Gaji bermula dari RM1500)

Pembantu Khas/ Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
(Gaji bermula dari RM1352)

Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
(Gaji bermula dari RM1352)

Kalau demo nak tahu lebih detail pasal position yang saya mention diatas, sila klik SINI & SINI

Borang permohonan boleh download kat SINI

Kalau nak memohon kekosongan kat atas tu kena cepatlah sebab tarikh tutup adalah 28 February 2017 !!

Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Terengganu 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...