Selasa, 28 Mac 2017

Jawatan Kosong Di Monash University Malaysia Yang Wajib Anda Tahu

Monash University kat kampus Sunway tu membuka pelbagai kekosongan jawatan untuk diisi oleh anda semua yang berminat.

Antara kekosongan yang ditawarkan adalah seperti berikut :

1.Administrative Executive
2.System Executive
3.Technical Officer, Engineering
4.Technical Officer, School of Science
5. Sessional (Part time) Academic Staff in Electrical and Computer Systems Engineering
6. Senior Manager

Untuk detail berkaitan kelayakan tu boleh tengok kat SINI

Untuk memohon jawatan kosong diatas, anda perlu submit resume dan jugak cover letter ke email recruit@monash.edu

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...