Jawatan Kosong Sebagai Pembaca Jangka Di TNB
TNB mempelawa permohonan dari warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk dipertimbangkan bagi mengisi kekosongan jawatan sebagai :

Pembaca Jangka
Kelayakan
adalah Lulus Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau Sijil Pelajaran Malaysia Vokasional (SPMV), dengan mendapat kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia dan lulus BI & Math. Mempunyai tahap kesihatan yang baik dengan BMI (Body Mass Index) tidak melebihi 30 serta tidak menghidap sebarang penyakit kronik. Memiliki lesen memandu B2 dan mempunyai kenderaan bermotor sendiri.

Kekosongan jawatan ini adalah diseluruh negara & TNB menawarkan gaji bermula dari RM1050 kepada yang terpilih untuk jawatan ini. Kekosongan jawatan ini juga hanya terbuka kepada calon lelaki sahaja. 

Kepada yang berminat untuk memohon, bolehlah apply secara online di eMadis TNB. Sila maklum bahawa sebarang permohonan  tanpa melalui ‘link’ di atas,serta permohonan secara manual (borang) tidak  akan dilayan.

Permohonan terbuka kepada Calon Luarsahaja. (Bukan dari kalanganWarga Kerja TNB atau Anak-Anak Syarikat TNB)

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!
Jawatan Kosong Sebagai Pembaca Jangka Di TNB Jawatan Kosong Sebagai Pembaca Jangka Di TNB Reviewed by Maaf Sebut on Mac 07, 2017 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.