Isnin, 20 Mac 2017

Lagi Latest Kekosongan Jawatan Di Kelantan Bermula Dari SKM Diploma Degree

Berpeluang mendapatkan pekerjaan di Kelantan merupakan idaman kepada tiap-tiap anak Kelantan. Bagi mereka kalau bolehlah mahu saja habis belajar terus dapat bekerja dan menetap di Kelantan. Namun apakah daya sebab di Kelantan ini kekosongan jawatan adalah terhad dan kalau ada pun kebanyakkan untuk lepasan SPM yang sudah tentu gajinya amatlah sedikit. Takkanlah belajar tinggi-tinggi hingga ke menara gading nak kerja setakat dengan SPM sahaja, rugi macam tu. 

Disebabkan saya paham sangat dengan keinginan ramai warga Kelantan untuk bekerja di Kelantan, saya sedaya upaya setiap masa berkongsi kekosongan jawatan di Kelantan pelbagai bidang. Antara yang terlatest adalah seperti berikut :

1.Electrical Engineer, Adwaa Resources
Kelayakan mestilah degree didalam bidang electrical engineering atau setaraf
Untuk memohon, submitkan resume dan cover letter ke adwaaresources03@gmail.com

2.Kerani Akaun, Q9 Partners Sdn Bhd
Kelayakan mestilah diploma atau degree dalam bidang accounting
Untuk memohon, submitkan resume dan cover letter ke q9partners@gmail.com

3.Tukang Masak, Komatra Sajian Sdn Bhd Pengkalan Udara Gong Kedak
Kelayakan mestilah diploma/sijil dalam bidang masakan.
Gaji bermula dari RM1300
Untuk memohon, submitkan resume dan cover letter ke hr_komatra@yahoo.com.my

4.Software Developer, Nazrol Tech Sdn Bhd
Kelayakan mestilah dalam bidang IT/Computer Science atau berkaitan
Untuk memohon, submitkan resume dan cover letter ke hr@nazrol.tech

5.Service Engineer/Aircond Technician, Panasonic Appliances Air Conditioning Sdn Bhd
Kelayakan mestilah diploma/degree dalam apa2 bidang tapi dalam bidang air conditioning akan diberi keutamaan.
Untuk memohon, submitkan resume dan cover letter secara online DISINI

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...