Isnin, 27 Mac 2017

Pelbagai Kekosongan Di Terengganu Yang Wajib Anda Tahu

Berikut adalah kekosongan jawatan pelbagai untuk lepasan SPM, untuk yang ada diploma, untuk yang ada degree, untuk fresh graduate yang masih mencari pekerjaan, untuk yang dah bekerja tapi nak cari yang lebih baik, untuk anak terengganu yang kerja diluar tetapi mencari peluang untuk berbakti di terengganu. 

Antara kekosongan jawatan yang saya jumpai kat area Terengganu nih adalah seperti dibawah. Anda try lah cuba yang bersesuaian dan yang mana anda minat. Lepas tu kalau resume pun takde, resume tak professional, cover letter untuk apply kerja pun takde, it is no need to worry, whtspp kami 0167522320, kami nih menyediakan service berkaitan menyediakan resume untuk anda !! 

1.Kerani Tapak
Great United Development Sdn Bhd
Kelayakan mestilah atleast diploma dalam civil engineering
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

2.Executive Perhubungan Perindustrian
AIMS-Global Holding Sdn Bhd
Kelayakan mestilah atleast Diploma/Degree dalam bidang civil engineering atau quantity surveying
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

3.Executive Undang-Undang
AIMS-Global Holding Sdn Bhd
Kelayakan mestilah Degree dalam bidang Law
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

4.Pengurus Akaun
Eddie Lubricants Sdn Bhd
Kelayakan mestilah Degree dalam Accounting
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

5.Pengurus Sumber Manusia
Latitude Free Furniture Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya diploma business admin atau human resource management
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

6.Manufacturing Engineering Manager Assistant
Delphi Packard Electric (Malaysia) Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree dalam bidang mechanical atau industrial atau engineering
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

7.Indirect Buyer
Delphi Packard Electric (Malaysia) Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree dalam bidang business admin atau berkaitan
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

8.PHP Programmer
Keymag Controls Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree dalam bidang IT atau computer science atau berkaitan
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

9.Support Engineer (JAVA Programmer)
Qinetics Solutions Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree dalam bidang IT atau computer science atau berkaitan
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

10.Hr Executive ( Kijal , Terrenganu )
GCH Retail (M) Sdn. Bhd.
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree didalam apa2 bidang.
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

11.Field Biologist, Freshwater Conservation (Setiu Wetlands)
WWF-Malaysia
Kelayakan mestilah sekurangnya Degree/Master dalam bidang biology atau geographic information science atau applied biology atau environmental science/management atau berkaitan.
 Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

12.Sales Engineer
ProEight Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree dalam bidang engineering
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

13.ASSET INTEGRITY ENGINEER (INSPECTION ENGINEER)
Kertih Terminals Sdn Bhd
Kelayakan mestilah sekurangnya Diploma/Degree dalam bidang mechanical engineering atau yang berkaitan.
Untuk memohon submit resume dan cover letter di SINI

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...