Khamis, 16 Mac 2017

Pelbagai Kekosongan Jawatan Di Kelantan Yang Wajib Anda Tahu Bermula Dari Diploma Hingga Ijazah

Sebenarnya kalau anda pandai mencari, tak sukar sebenarnya untuk menjumpai jawatan kosong yang sesuai dengan anda di Kelantan. Bagaimanapun, untuk memudahkan kerja anda, ini saya dah tolong carikan. Apa yang tinggal untuk anda lakukan adalah untuk memohon sahaja.

Lepas tu pastikan untuk apply kerja tu, resume dan cover letter dah ada. Kalau takde anda tak perlu risau whtspp kami 0167522320. Nanti kami tolong buatkan untuk anda resume yang professional sebab apply kerja nih bukan main-main. Salah satu sebab kenapa kita sukar dapat kerja adalah kerana resume yang ala kadar & cara apply kerja yang tak kena tempat.

Berikut adalah kekosongan jawatan di Kelantan yang saya jumpa : 


1.Audit Associates & Tax Associates
Syarikat Khairuddin Hasyudeen & Razi
Kelayakan mestilah ijazah dalam accounting
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke fify_kb@khr.com.my

2.Draftman/Draftwoman
Shaliscare Nursing & Services Sdn Bhd
Kelayakan mestilah Diploma/Ijazah dalam bidang berkaitan dengan architecture/civil/township development
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke shaliscare77@gmail.com

3.Programmer/PPTM
Yayasan Islam Kelantan
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Ijazah dalam bidang Teknologi Maklumat/Komputer Sains
Calon yang ingin memohon sila e-mel resume ,interface sistem/program yang pernah dibangunkan ke alamat emel resumepptm@gmail.com 

4.Juruteknik
Adwaa Resources
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma dalam bidang kejuruteraan elektrik
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke adwaaresources03@gmail.com

5.Juruteknik
Ricopy Image Communication Sdn. Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai kelulusan dalam bidang IT
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke ricopyimage@gmail.com/ricopy_sd@yahoo.com

6.Jawatan Kosong Di Fero Maltech Industries (M) Sdn Bhd
a.Technician (Sijil/Diploma electrical engineering)
b.Purchasing/Admin Executive (SPM/Sijil/Diploma)
c.Sales Executive (SPM/Sijil/Diploma)
d.Customer Service (SPM/Sijil/Diploma)
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke feromaltech@gmail.com

7.Manager
Pergau Kitchen Sdn Bhd
Kelayakan dalam apa bidang Diploma/Degree
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke pergaukitchen36@gmail.com

8.Jawatan kosong di Adventa Bhd
a.Assistant Executive (Kelayakan Sijil/Diploma/Degree apa2 bidang)
b.Procurement Executive (Kelayakan Sijil/Diploma/Degree apa2 bidang)
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke career@adventa.com.my

9.Account Executive di Sentienx Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai LCCI/Diploma/Advanced Diploma/Degree dalam bidang Accounting
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke career@adventa.com.my

10.Pharmacist di Mediconstant Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai degree dalam bidang pharmacy.
Untuk memohon, emailkan resume dan cover letter lengkap ke looi@constant.com.my

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!





4 ulasan:

  1. Bagi post no 3.Programmer/PPTM, hanya Diploma Teknologi Maklumat/Komputer Sains sahaja diperlukan dan bukan degree. Kerana degree tanpa diploma tidak akan disenarai pendek.

    BalasPadam
  2. Saya cari kerja dengan kelulusan saya....xde pun....pengurusan teknologi

    BalasPadam
  3. Sy perlukan kerja bagi lulusan mikrobiologi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. try mintak kerja dengan "kelantan biotech" pejabat kat machang www.kelantanbiotech.com.my

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...