Isnin, 13 Mac 2017

Siapa Nak Bekerja Di Bank Persatuan Malaysia Berhad Cawangan Kelantan

Untuk makluman kepada semua warga kelantan diluar sana, yang tengah mencari kekosongan jawatan bersesuaian dengan kelayakan dan minat diri tu, boleh lah try apply untuk memohon bekerja di Bank Persatuan Malaysia. Yang bestnya sebab kekosongan jawatan nih kat Kelantan. 

Bagi mereka yang berminat nak apply tu, anda kena submit resume dan juga cover letter ke email berikut :
kotabharu@bankpstn.com.my

Kat bawah nih pulak adalah list jawatan kosong yang ditawarkan kat cawangan Kelantan nih beserta dengan kelayakan pasal jawatan tersebut. 

Kalau rasa tak clear, anda klik kat gambar tu untuk zoom in. 




Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...