Khamis, 9 Mac 2017

Stesen Keretapi ECRL Di Terengganu Yang Wajib Anda Tahu

Kepada warga Terengganu sekalian, mesti ramai lagi yang tak tahu yang kerajaan akan memulakan projek keretapi ECRL dari KL ke Wakaf Bharu pertengahan tahun ini. Yang bestnya jangkaan perjalanan dari Wakaf Bharu ke KL memakan masa hanya 4 jam kebawah, maksudnya lagi pantas dari naik bas tu. 

Pasal keretapi api pulak, anda semua warga Terengganu boleh tengok gambar kat bawah. Lawakan EMU nih. 

Dibawah nih pulak adalah jajaran line keretapi yang kat Terengganu.

Lepas tu pulak ini adalah stesen-stesen nanti yang akan dibina kat tanah Terengganu. Lepas tu pulak stesen utama di bandar akan dimajukan pembangunan berorientasikan pengangkutan.

Stesen Pengkalan Berangan

Stesen Penarik

Stesen Kuala Telemong

Stesen Kemasik

Stesen Kg Raja

Stesen Kuala Nerus

Stesen Chukai

Stesen Dungun

Stesen Jelanju

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...