Jawatan Kosong Di Suruhanjaya Tenaga Yang Wajib Anda Tahu (Johor, Kelantan, Malacca, Pahang, Penang, Perak, Putrajaya, Sabah, Selangor)

Untuk makluman terdapat pelbagai kekosongan di Suruhanjaya Tenaga yang boleh dipohon. Pastikan kalau nak apply tu nanti anda menepati dengan kelayakkan yang dinyatakan. Kalau tidak memang sia-sia sahaja apply.

Kekosongan yang ada adalah seperti berikut :

1. Engineering Executive (Johor, Kelantan, Malacca, Pahang, Penang, Perak, Putrajaya, Sabah, Selangor)
Kelayakan adalah mestilah Bachelor's degree in Electrical Engineering, or Electrical and Electronic Engineering, or Mechanical Engineering. Majority of the positions require specialisation in electrical power systems. 

2. Legal Executive
Kelayakan adalah Bachelor’s Degree in Law dan called to the Malaysian Bar with between three (3) to five (5) years’ active advocate / solicitor practice experience.

Yang berminat tu bolehlah submit resume dan cover letter ke recruitment@st.gov.my 

atau hantar terus ke 
Director (Corporate Services)
Suruhanjaya Tenaga
No. 12, Jalan Tun Hussein,
Precinct 2, 62100 Putrajaya 


Bagi mereka yang tiada resume ataupun resume tak menarik dari segi isinya & tiada cover letter, anda tak perlu risau sebab kami boleh buatkan untuk anda dengan caj berpatutan. Kami juga akan tunjuk ajar cara memohon pekerjaan dan cara mencari jawatan kosong yang proper kepada anda. Whataspp 0167522320 sekarang !! 

Like Facebook Maafsebut untuk info terbaik terkini Kelantan Pahang Terengganu 

Jawatan Kosong Di Suruhanjaya Tenaga Yang Wajib Anda Tahu (Johor, Kelantan, Malacca, Pahang, Penang, Perak, Putrajaya, Sabah, Selangor) Jawatan Kosong Di Suruhanjaya Tenaga Yang Wajib Anda Tahu (Johor, Kelantan, Malacca, Pahang, Penang, Perak, Putrajaya, Sabah, Selangor) Reviewed by Maaf Sebut on April 11, 2017 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.