Sabtu, 29 April 2017

Jawatan Kosong Terkini Felda Global Ventures Di Kelantan & Seluruh Malaysia Untuk Lepasan SKM, Diploma, Degree, Master

Saya hairan jugak kenapa ramai yang tak cuba apply dengan Felda Global Ventures sebab banyak kot kekosongan kat sini. Lepas tu setahu saya Felda memang offer gaji bagus dan juga benefit lain kepada pekerja.

Antara jawatan kosong yang ada kat Felda yang boleh anda cuba pohon adalah seperti berikut :

1. Juruteknik Remote Sensing
Kelayakan mestilah lepasan SKM keatas. Detail pasal skop kerja rujuk di SINI
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI

2. Chargeman A4 FPI
Kelayakan mestilah mempunyai Sijil Perakuan Penjaga Eletrik A4. Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI

3. Management Trainee, Felda IFFCO Sdn Bhd
Kelayakan mestilah degree atau master dalam Business Administration/Marketing/Food Science
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI

4. Executive Strategic Planning
Kelayakan degree in accounting/Finance/Business Economics atau berkaitan. 
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI

5. Executive Corporate Finance & Special Projects
Kelayakan degree in accounting/Finance/Business Economics atau berkaitan. 
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

6. Analysts Programmer
Kelayakan mestilah degree in IT/Computer Science atau berkaitan
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

7. Executive Management Information System
Kelayakan mestilah degree in Business Administration/Information Management/Mathematics atau berkaitan
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

8. Sales Executive, Felda Investment Corp
Kelayakan mestilah diploma/degree/master 
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

9. Boilerman
Memiliki Drebar Enjin Gred 1 DOSH
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

10. QA Executive
Memiliki degree in food sciences atau berkaitan.
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

11. Cadet Supervisor
Kelayakan mestilah Diploma dgn CGPA 2.6 keatas. Umur mestilah 26 dan kebawah.
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

12. Bioinformation Analysts Executive
Kelayakan mestilah degree/master dalam bidang biotechnology atau berkaitan 
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

13. Legal Executive
Kelayakan mestilah degree in Law
Detail pasal skop kerja rujuk di SINI.
Bagi yang berminat bolehlah apply dengan submit resume dan cover letter di SINI.

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...