Jumaat, 14 April 2017

Jom Cuba Mohon Kerja Kosong Di Syarikat Minyak Malaysia

gambar sekadar hiasan sahaja 

Bagi mereka yang mempunyai pendidikan SKM ke Diploma ke Degree ke Master ke bolehlah cuba nasib untuk memohon kerja di anak syarikat Petronas ini. Kalau sememangnya dah ada pengalaman dalam industri minyak dan gas atau ada kemahiran teknikal semua tu lagilah bagus.

So macam mana nak apply ?

Mudah sahaja caranya.

Kalau dengan EPOMS (anak syarikat Petronas), apa yang anda perlu lakukan adalah submit secara online resume & cover letter ke SINI

Kalau dengan Vestigo (anak syarikat Petronas, anda perlu emailkan resume dan cover letter ke posao@vestigo.hr

Lepas tu kalau anda berkelayakan dalam bidang IT atau Science Computer atau Software Engineering bolehlah try jawatan kosong berikut kat Vestigo :

1. Junior Java Developer
2. Senior Java Developer
3. Software Architect

Emailkan resume dan cover letter ke posao@vestigo.hr

Kalau dengan Sapura Energy, apa yang anda perlu lakuan adalah submit resume dan cover letter ke SKECareer@sapuraenergy.com. Kalau nak tahu bidang apa yang sesuai anda pohon kat Sapura Energy nih, anda boleh refer ke website http://www.sapuraenergy.com/career/

Kalau nak apply kat Petronas, anda kena register kat sini http://www.petronas.com.my/careers/Pages/default.aspx

Kalau nak apply kerja kat Petronas MNLG, anda kena submit resume dan cover letter secara online kat http://www.mlng.com.my/vacancies.aspx

So apa tunggu lagi ? Cepatlah apply !

Bagi mereka yang tiada resume ataupun resume tak menarik dari segi isinya & tiada cover letter, anda tak perlu risau sebab kami boleh buatkan untuk anda dengan caj berpatutan. Whataspp 0167522320 sekarang !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...