Isnin, 10 April 2017

Skim Latihan 1Malaysia Untuk Lepasan IT Wajib Anda Pohon

Kepada Lepasan graduan bidang IT yang baru habis belajar dan masih tercari-cari kerja tu boleh lah try apply Skim Latihan 1Malaysia kat Maybank nih. 

Kepada yang terpilih tu nanti akan menjalani soft skills training kat Maybank Academy di Bangi dan kemudiannya 8 bulan on job training dipelbagai department dalam Maybank. 

Tak silap sayalah elaun dalam RM1500 ke RM1800 tapi itu semua bergantung kepada Maybank berapa banyak elaun yang akan diorang bagi nanti. 

Bagi yang berminat tu boleh lah try apply secara online dengan klik DISINI.

Bagi yang tiada resume/resume tak professional atau masih tiada cover letter, anda tak perlu risau kerana kami sedia buatkan untuk anda dengan kadar caj yang berpatutan. Kami jugak akan tunjuk ajar cara yang betul memohon/mencari kerja. Whatsapp sekarang di 0167522320 !!

Jangan lupa untuk Follow Facebook Maafsebut & IG Maafsebut

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...