Selasa, 25 April 2017

Kerja Kosong Sebagai Management Trainee Di SKMK

Nih ada berita baik kepada adik2 yang baru habis belajar lepas diploma & degree. SKMK sekarang tengah membuka kekosongan sebagai management trainee.

Kelayakan adalah lepasan yang baru habis belajar atau yang dah bekerja tu kalau nak cuba apply, bolehlah cuba.

Terdapat 5 kekosongan yang ditawarkan.

Yang berminat tu bolehlah apply dengan submit resume & cover letter ke wati.trans.er@ktb.com.my

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...