Selasa, 18 April 2017

Latest Kerja Kosong Di Tok Bali Supply Base Kelantan

Hari tu saya dah pernah share kekosongan jawatan di TBSB. Sekarang ada pulak latest kekosongan jawatan kat Tok Bali Supply Base nih.

Kekosongan yang ditawarkan adalah seperti berikut :

1) Operator Forklift (2 - 10T) (Lesen F)
2) Operator Kren (rough terrain crane 50T) (Lesen H & berdaftar dgn JKKP)
Syarat-syarat permohonan:
- Pengalaman mengendalikan kren (rough terrain 50T) / forklift sekurang-kurangnya 2 tahun.
- Sihat fizikal & mental.
- Lelaki.
- Pengalaman berkerja dalam pelabuhan/pangkalan bekalan adalah suatu kelebihan.
- Tidak pernah direman atau memiliki rekod jenayah / narkotik
- Kelayakan akademik atleat SPM.

3) Environmental Officer/Executive
Requirement:
- Bachelor of Science or Engineering in relevant field.
- At least 2 years experience in Scheduled Waste management.
- Familiar with DOE laws, regulations & requirements (e.g. EQA 1974).
- Experience in post EIA, EMP, EME, EA.
- Must obtained CePSWaM competency.
- Experience in O&G is an advantage.

4) Plant Maintenance
- Experience in Plant Maintenance especially pump motor handling.
- Experience in piping, valve systems & instrumentation.
- Good knowledge in dry bulk handling and competency & welding skill is an advantage.

Yang berminat untuk apply jawatan kosong diatas bolehlah menghantar resume dan cover letter ke hr@tbsb.my atau submit terus ke Pengkalan Tok Bali.

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...