Isnin, 17 April 2017

Lebih 173 Peluang Pekerjaan Di Kilang Sawit Raya Pengkalan Chepa

Kilang Sawit Raya bernilai RM216 juta yang dibangunkan di tapak seluas 3.74 hektar di kawasan Perindustrian Pengkalan Chepa dah nak hampir siap. Kerana itu syarikat ini tengah membuka pelbagai kekosongan untuk diisi. 

Kekosongan yang ditawarkan adalah seperti berikut :

1. Logistic
2. Purchasing 
3. Store Executive
4. Lab Assistant
5. Technician Electrical & Instrument
6. Laboratory Chemist
7. Boiler Man
8. Plant & Pump Supervisor
9. Plant Operator

Kelayakan tu mestilah sijil kemahiran SKM atau diploma atau degree atau keatas.

Yang berminat untuk memohon bolehlah emailkan resume dan cover letter ke info@sawitraya.com

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !! Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!





16 ulasan:

  1. mcm mnew erk nk mohon..boleh ajar x

    BalasPadam
  2. mcm mnew erk nk mohon..boleh ajar x

    BalasPadam
  3. http://www.sawitraya.com/contactus.html

    BalasPadam
  4. bkn ke kilang ni kt teluk panglima garang selangor ke? btul ke maaf sebut ni bagi info?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg ni kilang baru kt PC, Kelantan

      Padam
    2. Jadi nk send cover letter atas alamat dkt teluk or dkt pc, cari alamat yg dkt pc. Jumpe

      Padam
    3. nak call HQ dulu..takut penimpuan.

      Padam
  5. Saya dh sent resume xpi xde response

    BalasPadam
  6. Mcm mna nk mohon ny?? Bleh ajar

    BalasPadam
  7. Apa Kelayakan untuk lab assistant? Sent resume kt alamat email y mana ya?

    BalasPadam
  8. Kilang ni sudah beroperasi ke?

    BalasPadam
  9. Kilang ni sudah beroperasi ke?

    BalasPadam
  10. Apa Kelayakan untuk lab assistant? Sent resume kt alamat email y mana ya?

    BalasPadam
  11. kawan2 semua hati2..siasat dulu , betul ke nak buka kat PC kb. nak call tanya HQ kat banting dulu..utk kepastian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul LA. Kilang ni btul2 sebelah kilang sarung tgn. Depan kuaters polis.j belum operasi lgi sbb Sekarang tgh cr pekerja. Sapa2 dok area situ mmg tahu. Sy pnh kerja area c2

      Padam
  12. btl ada buka kt pc..dkt ngan rumah saya..5minit dr rumah saya..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...