Isnin, 22 Mei 2017

Anda Mencari Kerja Kosong Di Kelantan ? Ini Saya Kongsikan Pelbagai Jawatan Kosong

Saya tahu ramai anak kelantan diluar sana mencari jawatan kosong di Kelantan tapi sukar nak jumpa. Mungkin banyak sebab tak jumpa tu selalunya melalui pengalaman saya sendiri kerana ramai diantara pencari kerja tu tak tahu nak cari kat medium apa. Selalunya either kat jobstreet ataupun kat group facebook. Jobstreet tu ok lah, yang tak berapa ok kalau kat group facebook sebab banyak yang mengarut. 

By the way, saya malas nak mengomel panjang, berikut adalah kerja-kerja kosong/jawatan kosong yang available di Kelantan

1.Kerani Conveyancing
Tetuan Rozita Wan Hasszry & Associates
Kelayakan Diploma ke atas
Skop kerja
Hanya yang berpengalaman dalam bidang conveyancing firma guaman sahaja layak memohon.
Mempunyai kepakaran dalam mengendalikan dokumen bank.
Untuk memohon, emailkan RESUME dan COVER LETTER ke rwhassoc@hotmail.com

2.Assistant Manager
Akmida Furniture & Home Accessories Sdn Bhd
Kelayakan mestilah Diploma/Degree didalam bidang Business Admin/Marketing atau berkaitan
Gaji permulaan RM1200 mengikut kelayakan/pengalaman
Untuk memohon, emailkan RESUME dan COVER LETTER ke akmidafurniture@yahoo.com

3.IT Officer
Seri Barat Mixed Sdn Bhd
Kelayakan minima Diploma/Degree in computer science or information technology
Gaji permulaan RM2000
Untuk memohon, emailkan RESUME dan COVER LETTER ke azyan@seribarat.com

4.Technician
Fero Maltech Industries (M) Sdn Bhd
Kelayakan mestilah Diploma Kejuruteraan Elektronik
Gaji RM1200
Untuk memohon, emailkan RESUME dan COVER LETTER ke feromaltech@gmail.com

5.Housekeeping Executive
Holiday Villa & Suites Kota Bharu
Kelayakan mestilah diploma dalam bidang hotel management atau berkaitan
Untuk memohon sila klik SINI 

6.Project Engineer
Ban Hin Electrical & Construction Sdn Bhd
Kelayakan mestilah degree dalam bidang Civil Engineering
Untuk memohon sila klik SINI 

7.Plantation Operation Supervisor
Oscar Palms Sdn. Bhd.
Mempunyai pengalaman dalam pengurusan ladang.
Untuk memohon sila klik SINI 

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...