Selasa, 30 Mei 2017

Jawatan Kosong Di Felda Global Ventures

Bagi mereka yang berminat untuk memohon pekerjaan di Felda Global Ventures, berikut adalah jawatan kosong yang kini available kat FGV.


1. Executive (Haji Dan Umrah), Felda Travel
Kelayakan adalah degree didalam bidang marketing atau business administrative atau berkaitan.

2. Sales Executive, Felda Travel
Kelayakan adalah degree didalam bidang marketing atau business administrative atau berkaitan.

3. Executive (Finance), FPM Sdn Bhd Pasir Gudang
Kelayakan adalah degree didalam bidang accounting atau berkaitan

4. Executive (Sustainable Technical)
Kelayakan adalah degree atau master didalam bidang Environment atau Sustainability atau yang berkaitan.

5. Executive atau Senior Executive (Transfer Pricing)
 Kelayakan adalah degree didalam bidang accounting/finance atau berkaitan

6. Executive atau Senior Executive (Tax Compliance)
Kelayakan adalah degree didalam bidang accounting/finance atau berkaitan

7. Executive atau Senior Executive (Corporate Tax advisory) 
Kelayakan adalah degree didalam bidang accounting/finance atau berkaitan

8. Executive atau Senior Executive (GST) 
Kelayakan adalah degree didalam bidang accounting/finance atau berkaitan

Detail pasal jawatan kosong diatas dan skop kerja anda boleh refer DISINI

Submit Resume dan Cover letter ke email berikut untuk memohon career@feldaglobal.com atau boleh apply secara online DISINI

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...