Sabtu, 13 Mei 2017

Jawatan Kosong Di TNB Research Yang Wajib Anda Cuba Pohon

Bagi yang mempunyai background engineering tu boleh lah try apply kerja kat TNB Research sebab sekarang diorang tengah bukak kekosongan untuk diisi.

Kekosongan yang ditawarkan adalah seperti berikut: 

INVESTIGATION ENGINEER (ELECTRICAL/MECHANICAL)
Kelayakan mestilah degree dalam bidang engineering electrical/mechanical/material atau berkaitan..

ENGINEER (NDT)
Kelayakan mestilah degree dalam bidang engineering mechanical/material atau berkaitan..

Yang berminat nak apply tu bolehlah cuba dengan submit resume dan cover letter ke sarinahs@tnb.com.my

Detail pasal kekosongan kerja ini anda semua boleh refer kat website tnb research.

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...