Ahad, 21 Mei 2017

Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kelantan

Ini ada berita baik kepada warga kelantan sekalian !! Perbadanan Perpustakaan Awam Kelantan telah membuka pelbagai kerja kosong untuk dipohon.

Antara kekosongan yang ditawarkan adalah seperti berikut :

1.Penolong Pegawai Tadbir N29
Kelayakan diploma dalam bidang berkaitan.
Gaji permulaan RM1770

2.Penolong Pustakawan S29
Kelayakan diploma pengurusan maklumat atau berkaitan
Gaji permulaan RM1770

Detail berkenaan kekosongan yang ditawarkan boleh refer kat SINI

Permohonan hendaklah sampai ke alamat berikut:

YABrs. Pengarah
Perbadanan Perpustakaan Awam Kelantan
Jalan Mahmood
15200 Kota Bharu
Kelantan

Tarikh tutup : 3 Jun 2017

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...