Ahad, 14 Mei 2017

Jawatan Kosong Terkini Di Kelantan

Berikut adalah jawatan kosong terkini yang ada kat Kelantan kita nih. 

1.Finance/Admin Clerk
Cleantech Development Sdn Bhd
Kelayakan mestilah diploma/degree dalam bidang accounting atau finance. 
Yang berminat nak memohon tu bolehlah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke  jobctsb@gmail.com

2.Pensyarah Pendidikan Awal Kanak-Kanak & Felo Asrama
Kolej Uniti Kota Bharu
Kelayakan adalah Ijazah Sarjana Pendidikan Awal Kanak-Kanak
Yang berminat nak memohon tu bolehlah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke info@jaiputra.edu.my

3.Pensyarah Bahasa Arab & Felo Asrama
Kelayakan adalah Ijazah Sarjana Muda Bahasa Arab
Yang berminat nak memohon tu bolehlah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke info@jaiputra.edu.my

4.Pegawai Pemasaran
Alrazi Beautycare Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang marketing
Gaji RM1800 keatas
Yang berminat nak memohon tu bolehlah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke alrazibeautycare@yahoo.com

5.Akauntan
Alrazi Beautycare Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang accounting
Gaji RM1200 keatas
Yang berminat nak memohon tu bolehlah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke alrazibeautycare@yahoo.com

6.Pereka Grafik
Global Explorer Solutions
Kelayakan minim adalah diploma dalam bidang multimedia
Yang berminat nak memohon tu bolehlah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke globalexplorersolutions@gmail.com

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...