Rabu, 17 Mei 2017

Jawatan Kosong Terkini Di Kelantan

Berikut adalah kerja kosong yang available kat Kelantan untuk warga kelantan yang tengah mencari pekerjaan untuk dipohon. Tak kisahlah samada anda tu baru lepas habis belajar atau dah bekerja cumanya mahu mencari angin baru di tempat lain, yang penting anda semua kena try cuba memohon. Pastikan resume tu biarlah professional, lepas tu kena ada cover letter untuk properly apply a job.

Kat bawah nih adalah kerja kosong yang latest kat Kelantan : 

1.Engineer/QS Graduate Trainee
Kelpile Sdn Bhd
Kelayakan adalah mestilah Degree in Architectural Sciences, Civil Engineering atau Project/Construction Management atau Quantity.
Gaji: RM1500 - RM1800
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke info@kelpile.com.my

2.Occupational Health And Safety Officer
Kelpile Sdn Bhd
Kelayakan adalah mestilah mempunyai sijil kelayakan safety officer oleh DOSH atau NIOSH atau setaraf. Mestilah mempunyai Green Book
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke info@kelpile.com.my

3.Graphic Designer
Turbofix Group Sdn Bhd
Kelayakan diploma atau degree yang berkaitan. Fresh graduate digalakkan memohon.
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke hr.turbofix@gmail.com

4.Admin Clerk
Turbofix Group Sdn Bhd
Kelayakan atleast diploma
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke hr.turbofix@gmail.com

5.Technician
Turbofix Group Sdn Bhd
Kelayakan atleast SKM atau Diploma
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke hr.turbofix@gmail.com

6.Online Marketer
Turbofix Group Sdn Bhd
Kelayakan Diploma atau ijazah
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke hr.turbofix@gmail.com
Gaji RM1000 ke RM2000

7.Eksekutif Akaun dan Pentadbiran
Crescent Network Sdn Bhd
Kelayakan Diploma/Degree
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke resumeCNSB@gmail.com

8.Eksekutif Khidmat Pelanggan
Crescent Network Sdn Bhd
Kelayakan Diploma/Degree
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke resumeCNSB@gmail.com

9.Site Supervisor
Brickwell Engineering Sdn.Bhd
Kelayakan mestilah Diploma/Ijazah Kejuruteraan Awam(Civil) dan setaraf
Kalau anda mahu memohon jawatan ini, submitkan resume dan cover letter ke info@inotrus.com

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...