Rabu, 3 Mei 2017

Jawatan Kosong Terkini Di Kilang Pengkalan Chepa

Kepada anak-anak kelantan lepasan diploma dan degree tu, ini ada berita baik kepada anda semua. Esquel Malaysia di Pengkalan Chepa telah membuka 18 kekosongan untuk freshy atau dah kerja setahun dua yang berkelayakan diploma, degree dan keatas.

Kekosongan adalah seperti berikut :

1.Production Trainee (8 Kekosongan)
Kelayakan adalah diploma atau degree. Detail boleh baca kat bawah


 2.Management Trainee (8 kekosongan)
Kelayakan adalah diploma ataupun degree. Detail boleh baca kat bawah

So apa tunggu lagi, cepat-cepatlah apply sebelum terlambat. Peluang bukan selalu ada. !! 

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...