Isnin, 15 Mei 2017

Jawatan Kosong Terkini Di Tok Bali Supply Base Kelantan

Untuk makluman warga kelantan sekalian, TBSB yang berpengkalan di Pasir Putih, iaitu semua syarikat berkaitan minyak dan gas membuka kekosongan jawatan untuk diisi.

Kekosongan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut :

1.HR Executive
2.Account Executive
Kelayakan mestilah degree keatas dalam bidang berkaitan. Keutamaan adalah diberikan kepada calon lelaki.

Yang berkelayakan dan berminat nak memohon tu boleh lah berbuat demikian dengan menghantar resume dan cover letter ke hr@tbsb.my atau boleh jugak terus hantar ke TBSB di Pasir Puteh.

Tarikh tutup adalah 31 Mei 2017.

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...