Khamis, 11 Mei 2017

Jawatan Kosong Terkini KADA Kelantan

Untuk pengetahuan anak kelantan sekalian, KADA baru sahaja membuka pelbagai kekosongan untuk diisi oleh mereka yang layak.

Antara kekosongan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut :

Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
Merinyu Tali Air Gred J19
Pembantu Tadbir Pengkeranian/Operasi Gred N19
Penjaga Jentera Elektrik Gred J19
Pembantu Kemahiran Gred H19
Pembantu Kenderaan H11
Pembantau Awam Gred H11

Detail pasal kelayakan jawatan diatas boleh refer di SINI.

Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang LKPK 1. Borang permohonan boleh diperolehi dengan memuat turun dari SINI.

Make sure anda dah ada resume dan cover letter tu.

Lepas dan isi borang apa semua, dah sediakan segala dokumen yang diperlukan, hantarkan ke : 

Pengurus Besar
Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu
Peti Surat 127
Jalan Dato Lundang
15710 Kota Bharu, Kelantan
(U/P: Pengarah Bahagian Pengurusan)

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 


2 ulasan:

  1. Salam admin. No.fail jawatan tu apa?nak refer kat mana no. tu?

    BalasPadam
  2. Mohd Hafizol bin zubir5 Jun 2017 1:16 PG

    Pembantu awam gred H11 ada kekosongan 0199224048

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...