Rabu, 10 Mei 2017

Kerja Kosong Dan Jawatan Kosong Terkini Di Kelantan Bagi Mereka Lepasan SKM, Diploma Dan Degree Ke Atas

gambar sekadar hiasan 

Bagi mereka yang tengah mencari kerja kosong kat Kelantan tu bolehlah try cuba submit resume dan cover letter ke syarikat-syarikat berikut yang menawarkan jawatan kosong di Kelantan.

Kekosongan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut :


1.Adjuster
Ace Expertise Sdn Bhd
Yang berminat nak apply tu bolehlah submit resume dan cover letter ke 3rseremban@gmail.com

2.Retail Pharmacist
Mediconstant Pharmacy Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang farmasi atau pharmacology atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

3.Farm Lodge Operator
Food Forest Farm Sdn Bhd
Kelayakan mestilah berlatarbelakangkan pendidikan dalam bidang Toursim/Hospitality/Hotel management atau berkaitan. 
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

4.Product Specialist
IT Tech Research (M)Sdn Bhd
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree dalam bidang kimia atau berkaitan
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

5.Sales & Marketing Executives
Public Bank Berhad
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree. Fresh graduate digalak untuk memohon.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke hrd@publicbank.com.my

6.Outlet Supervisor
PC DEPOT / PH&CO
Kelayakan mestilah mempunyai Diploma/Degree.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

7.Technician
PC DEPOT / PH&CO
Minima SPM keatas. Mahir service dan repair berkaitan computer dan IT troubleshooting.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

8.CGC SME APPRENTICE SCHEME 
Credit Guarantee Corporation Malaysia Berhad
Kelayakan mestilah mempunyai SKM/Diploma/Advanced Diploma. Untuk lepasan Kolej Vokasional/Politeknik
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

9.Technical Executive
Ceramic Material Supply Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang mining/mineral atau engineering atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

10.Safety & Health Officer
Nadi Cergas Sdn Bhd
Kelayakan adalah mempunyai diploma/degree didalam bidang engineering.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

11.Business Executive (East Coast)
Fresenius Medical Care Malaysia Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang marketing atau business atau sains atau medical science atau nursing atau pharmacy atau biotech atau berkaitan
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

12.Project Engineers
Creative Precast Technics Sdn Bhd
Kelayakan adalah degree dalam bidang civil engineering atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

13.Site Coordinator
Nadi Cergas Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang civil engineering atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

14.Site Supervisor
Nadi Cergas Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang civil engineering atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

15.PROJECT SUPERVISOR - TECHNICIAN
Kematek Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang mechanical/electrical/electronic atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

16.Project Engineer
Kematek Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma/degree dalam bidang mechanical/electrical/electronic atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI

17.Steam Engineer
Heng Huat Resources Group Berhad
Mempunyai kelayakan Diploma/Degree dalam bidang mechanical engineering atau manufacturing atau industrial atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume dan cover letter ke SINI


Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...