Macam Mana Nak Apply Kerja Di Malaysia Marine and Heavy Engineering Holdings Berhad (MHB)

Saya dapati ramai jugak yang berminat untuk mencuba nasib bekerja didalam sektor minyak dan gas kerana ianya bukan sekadar menawarkan gaji yang tinggi tetapi jugak exciting career.

Kat Malaysia nih banyak syarikat minyak dan gas & salah satunya adalah Malaysia Marine and Heavy Engineering Holdings Berhad (MHB).

So macam mana nak apply kerja kat sini ?? Mudah sahaja caranya, takdelah payah sangat pun, apa yang perlu anda lakukan adalah dengan menghantar resume dan cover letter ke hr.engineering@mmhe.com.my

So apa tunggu lagi ? Cepatlah submit resume dan cover letter anda sekarang ! Mana tahu ada rezeki dipanggil interview.


Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! Macam Mana Nak Apply Kerja Di Malaysia Marine and Heavy Engineering Holdings Berhad (MHB) Macam Mana Nak Apply Kerja Di Malaysia Marine and Heavy Engineering Holdings Berhad (MHB) Reviewed by Maaf Sebut on Mei 22, 2017 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.