Ahad, 18 Jun 2017

Jawatan Kosong Di Felda Global Ventures

Berikut adalah pelbagai jawatan kosong kat FGV dan anak syarikat yang boleh anda apply.




1. Boilerman
Felda Global Ventures Holdings Berhad
Kelayakan mestilah memiliki Sijil Drebar Enjin Stim Grade 1 DOSH
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI 

2. Environmental Officer 
Felda Global Ventures Holdings Berhad
Kelayakan dalam bidang Occupational Safety & Health atau berkaitan 
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI 

3. Assistant Executive
Felda Investment Corporation Sdn Bhd
Kelayakan adalah Diploma/Degree dalam bidang Business Studies/Administration/Management atau berkaitan
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

4. Assistant Executive (MIS)
Felda Global Ventures Holdings Berhad
Kelayakan adalah Diploma/Degree dalam bidang IT atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

5. Production Assistant
FELDA IFFCO SDN BHD
Kelayakan sekurangnya diploma dalam bidang mechanical engineering atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

6. SL1M - FGV SAWiT (CADET MILL PROGRAMME)
Felda Global Ventures Holdings Berhad
Kelayakan adalah degree dalam electrical atau mechatronic atau engineering atau berkaitan
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

7. Management Trainee
Felda Iffco Oil Products Sdn Bhd
Kelayakan mestilah degree dalam chemical engineering atau electrical atau electronic atau mechanical atau petroleum/oil/gas atau finance atau banking atau accounting atau berkaitan. 
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

8. Production Assistant
Felda Iffco Oil Products Sdn Bhd
Kelayakan sekurangnya diploma dalam bidang mechanical engineering atau berkaitan.
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

9. Production Supervisor
Felda Iffco Oil Products Sdn Bhd
Kelayakan sekurangnya degree dalam bidang chemical atau mechanical atau bidang engineering lain atau atau yang berkaitan. 
Yang berminat tu bolehlah apply dengan menghantar resume & cover letter secara onlini DISINI

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan & Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Terengganu di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...