Khamis, 1 Jun 2017

Jawatan Kosong Di Petra Energy

Bagi mereka yang ingin mencuba nasib bekerja dalam sektor oil and gas, bolehlah berbuat demikian dengan apply kat Petra Energy ini.

Kekosongan yang ditawarkan adalah seperti berikut : 

1.Electrical & Instrument Engineer (E&I Engineer)
2.Structural Engineer
3.Planning Engineer
4.Manager- Piasau Operations
5.Project Manager
6.Senior Marine Captain
7.HSE Engineer
8.Instrument Engineer
9.Electrical Engineer
10.Rotating Engineer
11.Procurement Officer
12.Planning Officer
13.Construction Superintendent
14.Safety Officer
15.Electrical & Instrument Technician
16.Scaffolder

Detail pasal kelayakan dan skop kerja pasal jawatan kosong diatas sila refer SINI

Lepas tu, kalau anda berminat untuk apply jawatan diatas, emailkan Resume & Cover Letter lengkap ke alamat email berikut hr_petraenergy@penergy.com.my

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...