Jawatan Kosong Di Rohm Wako Pengkalan Chepa Kelantan

Mesti anda dah tahu atau kalau tak tahu pun tak apa yang Rohm Wako baru menambah blok baru di kawasan perkilangannya di Pengkalan Chepa. Untuk pengetahuan anda semua, Rohm Wako adalah kilang yang terbesar Di Kelantan.

Kekosongan yang ada adalah seperti berikut :


1. Operator
Kelayakan mestilah SPM dan lulus matematik

2. Technician
Kelayakan mestilah Diploma Electrical atau Electronics atau Mechatronics atau Mechanical atau yang berkaitan. Yang lepasan SKM pun boleh try memohon.

3. Engineer
Kelayakan mestilah Degree didalam bidang Electrical atau Electronics atau Mechatronics atau Mechanical atau yang berkaitan.

Kepada yang berminat bolehlah submitkan Resume dan Cover Letter ke :
recruit@adm.rohmmalay.com
wahid@adm.rohmmalay.com

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 
Jawatan Kosong Di Rohm Wako Pengkalan Chepa Kelantan Jawatan Kosong Di Rohm Wako Pengkalan Chepa Kelantan Reviewed by Maaf Sebut on Jun 05, 2017 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.