Khamis, 8 Jun 2017

Jawatan Kosong Di Universiti Malaysia Kelantan

Bagi mereka lepasan Diploma atau Degree atau Master, kepada mereka yang baru sahaja menamatkan pengajian, sudah tentu anda semua sedang mencari kerja kan ? Lepas tu kalau dapat pulak bekerja di Kelantan itu satu kelebihan sebab dapat menetap di kampung halaman bersama ibu dan ayah.


Berikut adalah jawatan kosong di Kelantan yang saya jumpa untuk anda semua apply :


Penolong Pegawai Teknologi Maklumat

Untuk memohon, anda kena apply via online dengan klik DISINI

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...