Khamis, 1 Jun 2017

Jawatan Kosong Terkini Di Kelantan Dengan Gaji Best

Bagi mereka lepasan diploma atau degree ataupun lepasan kolej kemahiran macam IKBN dan Giatmara, berikut adalah jawatan kosong yang kini dibuka dan perlu diisi kat Kelantan.


1. Jawatan kosong di Seri WV Sdn Bhd

a. Quality Assurance Executive
Kelayakan mestilah degree dalam bidang chemistry atau berkaitan

b. Executive Document Controller Cum Admin
Kelayakan diploma atau degree apa-apa bidang

Kepada yang berminat, hantarkan Resume dan Cover Letter anda ke multi5task@gmail.com

2. Jawatan kosong di I Medikel Sdn Bhd

a. Account Assistant
Kelayakan adalah dalam bidang accounting

b. Operator
Kelayakan adalah diploma

Kepada yang berminat, hantarkan Resume dan Cover Letter anda ke alamat berikut :
I Medikel Group
Bk 3 & 4, Fasa 2, Kawasan Industri MARA,
Pengkalan Chepa,  
16100 Kota Bharu

3. Pereka
Akmida Furniture & Home Accessories Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma atau degree In Interior Design / Industrial Design
Kepada yang berminat, hantarkan Resume dan Cover Letter anda ke akmidafurniture@yahoo.com

4. Jurutera Komputer
Gas Pantai Timur
Kelayakan adalah degree dalam bidang IT atau komputer atau berkaitan
Kepada yang berminat tu emailkan resume dan cover letter ke info@gaspantaitimur.com

5. Product Specialist
AUSB Medical Technology Sdn Bhd
Kelayakan adalah diploma atau degree
Kepada yang berminat tu boleh apply secara online DISINI

 6. Complex Executive
GCH Retail (M) Sdn. Bhd
Kelayakan mestilah diploma atau degree dalam bidang business admin atau business studies atau marketing atau berkaitan 
Kepada yang berminat tu boleh apply secara online DISINI

7. Geologist
Ceramic Material Supply Sdn Bhd (CCSCMS)
Kelayakan mestilah diploma atau degree dalam bidang geology atau berkaitan
Kepada yang berminat tu boleh apply secara online DISINI

8. Assistant Head of Workshop
Tan Chong Ekspress Auto Servis Sdn Bhd
Kepada yang berminat tu boleh apply secara online DISINI

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...