Jumaat, 9 Jun 2017

Pelbagai Jawatan Kosong Kelantan

Bagi mereka yang baru sahaja habis belajar ataupun memang dah kerja tapi mencari kerja di Kelantan, berikut adalah pelbagai jawatan kosong yang available kat kelantan.


Jawatan Kosong Di Saifudin & Co
1. Executive Account
2. Accountant
Kelayakan mestilah degree dalam bidang Accounting atau Business atau Finance atau Management
Untuk memohon sila Emailkan resume dan cover letter ke admin@snco.my

Jawatan Kosong Di Vista Office Automatiom
1. Juruteknik Am
Kelayakan mestilah SPMV atau SKM atau setaraf
2. Kerani Akaun
Kelayakan mestilah mahir dalam bidang akaun
Untuk memohon sila apply secara online di JobsMalaysia.gov.my

Jawatan Kosong Di Am Synergy Resources
1. Juruukur Bahan
Kelayakan mestilah diploma atau degree dlm bidang ukur bahan atau berkaitan.
Untuk memohon sila apply secara online di JobsMalaysia.gov.my

Jawatan Kosong Di T & C Construction 
1. Juruukur Bahan
Kelayakan mestilah diploma atau degree dlm bidang ukur bahan atau berkaitan.
Untuk memohon sila apply secara online di JobsMalaysia.gov.my

Jawatan Kosong Di Sabit Banani Industries Sdn Bhd
1. Executive Account 
Kelayakan mestilah degree dalam bidang Accounting atau Business atau Finance atau Management
Untuk memohon sila Emailkan resume dan cover letter ke  sabitbanani@yahoo.com

Jawatan Kosong Di Affin Bank
2. ASB Sales Executive
Kelayakan diploma atau degree apa-apa bidang.
Untuk memohon sila apply secara online dengan klik DISINI

Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter dengan kami !!
Whatspp 0167522320 sekarang yea !!

Follow Group Jawatan Kosong Kerja Kosong Kelantan di Facebook supaya anda sentiasa updated dengan latest kerja kosong di Kelantan dan seluruh Malaysia !!

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!

Follow IG Maafsebut !! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...