Jawatan Kosong Terkini SPRM

Kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan mempunyai jati diri yang cermerlang anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Kepada mereka yang berminat jangan lepaskan peluang untuk memohon sekarang.

Kerja kosong terkini SPRM


    Penolong Pegawai Siasatan Gred P29 ( 50 Kekosongan )
    Gaji ditawarkan : RM1,824 – RM5,801
    Elaun-elaun kerajaan yang menarik !!

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 10 December 2017.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang  pengajian perniagaan, perakaunan, undang-undang kejuruteraan, ukur bahan atau seni bina atau mana-mana bidang yang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Mendapat sekurang-kurangnya Kepujian dalam bahasa melayu (gred C) pada peringkat SPM atau mana-mana yang setaraf dengannya.
  • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan.


Cara membuat permohonan
  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi suruhanjaya perkhidmatan awam SPA yang kami telah berikan pautannya dibawa.
  • Sebelum anda memohon sila pastikan profile SPA anda lengkap dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat anda boleh rujuk pada Spa8 Panduan Permohonan Lengkap Jawatan Kosong Kerajaan
Mohon Online   

PERHATIAN !!

Bagi mereka yang memerlukan Resume & Cover Letter seperti mana yang disarankan oleh industri kerja tapi tak tahu nak buat sendiri, anda tak perlu risau kerana kami boleh buatkan utk anda dengan caj berpatutan !! Whtspp kami di 0167522320 sekarang !! Klik bawah yea
www.wasap.my/60167522320
www.wasap.my/60167522320 


Jawatan Kosong Terkini SPRM Jawatan Kosong Terkini SPRM Reviewed by Maaf Sebut on November 30, 2017 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.