Sabtu, 14 April 2018

Jawatan Kosong Terkini BASF Petronas Kat Pahang

Bagi mereka yang tengah mencari kerja kat Pahang tu apa kata try apply kekosongan jawatan yang ada kat BASF Petronas di Gebeng, Pahang nih.

Jawatan-jawatan kosong yang ditawarkan adalah seperti berikut :

1. Senior Executive (Construction Supervisor-E&I)
2. Senior Executive-Engineer Mechanical / Piping
3. Manager (Senior Engineer - Distributed Control Systems)
4. Technician (PTF Operations)
5. Manager (Senior Engineer E&I - Rotating)
6. Senior Executive (Shift Paramedic)
7. Manager - Process Safety
8. Graduate Trainee Program
9. Internship Program

Detail pasal kelayakan & skop tugas boleh rujuk di SINI. Untuk memohon sila apply secara online kat SINI

PERHATIAN
Lepas tu kalau anda semua takde lagi resume atau resume tak professional, cover letter ape pun takde, better buat sekarang !! Takyah susah-susah nak pening nak buat sendiri. Anda semua boleh buat resume professional dan cover letter kami bagi PERCUMA !! Caj RM30 SAHAJA !! 
Whatspp 0167522320 sekarang yea !! 

Like & Follow Facebook Maafsebut untuk info terbaik dari Pantai Timur !!!!