Isnin, 16 Januari 2012

Toyota Camry Baru 2012

[ Updated Post ] Tengok dalam web Toyota Malaysia, coming soon on this June.


Spesifikasi boleh tengok kat sini

Kalau minat register sini

Harga dalam RM 150 000 ke atas. Detail kat sini

[ Updated Post ] Dilaporkan dalam blog yang fokus pada automotive yang Camry baru nie dah boleh dibook kepada yang berminat dan dijangka akan tiba di pasaran Malaysia Jun ini. Maksudnya dah tak lama la tu...

 Paultan.com

[ Post asal ] Wahhh...memang tak sangka Camry bertambah lawa dari yang sebelumnya. Emmm Camry nie aku suke gak kerana memang semua tahu Toyota agak keras keretanya dan kalau nak dijual sebagai second hand pun harga tak turun banyak mana

Luaran....



Dalaman...


And more if you want to read in detail about Camry at Toyota.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...