Ahad, 19 Februari 2012

Toyota Prius C Memang Jimat

Sebelum nie aku dah baca kat internet tentang kehadiran Toyota Prius spesies baru, Prius C. Khabarnya harga dia sikit murah dari Prius dalam lingkungan seratus ribu. Ini memberi peluang kepada ramai orang yang memang teringin nak pakai hybrid car tapi pilihan yang ada tak kena dengan kehendak dan harga yang diluar kemampuan.

Lawakan kereta nie


Yang nie aku ambil kat web Paultan. Kiranya tak lama kot Prius C akan dilancarkan


Hehehe...aku memang terliur dengan Prius nie tapi takleh nak beli lagi sebab tak lepas nak bayar monthly payment kat bank lagi. Aku kan baru keja. Fresh lagi dalam dunia pekerjaan nie.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...