Jumaat, 4 Mei 2012

Progress D Perdana Sri Cemerlang

[ Updated ] Gambar yang sempat aman ambil semalam. Kerja construction dah pun bermula dengan rancak.


[ post lama ] Lepas lama senyap hanya pagar zink berkaler merah dengan lambang PKINK, nampaknya projek nie dah start sebab aman nampak jentera-jentera pembinaan dah ade kat dalam tapak pembinaan. Tadi sempat lah jugak aman ambik gambar untuk di share dengan rakyat kelate di sini dan diluar sana yang eager nak tahu pasal projek nie...

Nampaknya dah start nak buat base

Bila siap kelak, lagu nie lah rupa bentuknya

Sedikit pasal projek nie
  • Size: 419.78-2884.73
  • Lot Size: 4++ - 9++
  • Bedrooms: 1-3
  • Bathrooms: 1-2
  • 1 car garage
  • Date available: NOW
  • Basement: Finished
  • Patio
  • Floors: 24
  • Year built: APRIL 2012
Harganye dari RM 150000 ke atas

1 ulasan:

  1. sesiapa berminat,lehlah ke KTC, jmpa dgn developer dia..byr tempahan rm2000...

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...