Selasa, 17 Julai 2012

Kota Bharu : Satu Percubaan

Meh ambil gambar

Nasib aman baik kali nie. Kalau selalunya aman yang drive, kali nie my brother yang drive. So, ini peluang keemasan untuk aman snap sebanyak mungkin photos on the way nak pegi breakfast nie. Tapi leceh la nak ambik gambar nie kalau tengah bergerak. Banyak gambar yang tak jadi, gambar blurr. Sayangnye rasa sebab main aim nak share kat blog. Tapi takpelah, rase dah sastified sempat ambil dekat 50 photos. 

 stesen minyak shell

 Hotel Renaissance

JKR Jasa Kepada Rakyat

Public Bank, Mamak Spicy Specials

Sekolah Rendah Islah

Flyover nie bila nak siap


Tapi tak semualah aman post kat blog. Hanya certain saja yang aman rasa lawa dan clear molek. Lepas tu, aman sengaja biarkan photos yang aman post nie dalam size asal supaya kepada sesiapa yang berminat boleh buat as wallpaper kat desktop takpun nak letak kat blog anda sendiri tapi janganlah lupa bagi credit atas penas lelah aman nak ambik gambar tu. 

 Kelantan Trade Centre

Kacau Myvi nie.Lindung tak nampak clear Hotel Perdana

Ade orang tinggal ke kat sini ???


Berek 12


Bila la siap jale nie...

 KB Mall, wondering when KB will has another shopping mall..


Junction kat depan Maybank Wakaf Siku. Tengok-tengok traffic light dah ghaib

 Belakang hospital perdana.Banyak kedai makan dan gerai yang sedap kat area nie.


Hotel Perdana...


Dulu Zhulian sekarang nak jadi masjid kot sebab tengok ade kubah kat sebelah

 Wisma persekutuan, hospital raja perempuan zainab 2 dan sutera inn prima


Showroom Peugeot tengah dalam pembinaan..

 Kedai-kedai saje ambil on the way balik
















Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...