Jumaat, 5 Oktober 2012

KB Mall Expansion Project

Seronok sakan. Ini yang aman boleh cakap. At last, Kota Bharu akhirnya akan ada cinema. Tak sabar rasanya sebab sebelum nie kalau nak tengok wayang, pegi Kuala Lumpur baru boleh tengok. Kat bawah nie apa yang aman sempat aman ambik berkenaan penambahan ruang baru di KB Mall dari yang asal 2 tingkat kepada 5 tingkat yang jugak termasuklah cinema. Sok sek sok sek lain  yang aman dengar, 1 tingkat akan dikhaskan untuk IT, food court asal yang berada di tingkat 2 mungkin jugak akan dibawak naik keatas.



11 ulasan:

  1. Cinema tu gsc punye ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak confirm lagi yang mana masuk.Nanti siap expansion projet kat kb mall nie, tahu lah GSC atau yang lain masuk

      Padam
  2. Finally....panggung wayang akan wujud jgk kt kelantan nie....memang btul klau rse nk tngk wyang mesti kna pg kl dlu bru dpt tgak wyang.....

    BalasPadam
  3. Sekarang dah 2014, ape cerite ngn ciname kt kbmall nie?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ini saya tiada info syarikat mana yang akan bukak cinema di kb mall tu.

      Padam
  4. Hello bos apa perkembangam cinema di kb mall setakat ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat ini saya tiada lagi info pengendali mana yang akan mengendalikan cinema di kb mall

      Padam
  5. Bile cinema kb mall akn dibuka

    BalasPadam
  6. Paragon cineplex logo sama mcm petron tp warna yg berbeza....sumber admin maafsebut dlm fb....kikikiki...lariiiiikkkk

    BalasPadam
  7. Paragon cineplex logo sama mcm petron tp warna yg berbeza....sumber admin maafsebut dlm fb....kikikiki...lariiiiikkkk

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...