Jumaat, 30 November 2012

Broad Slow Band


Hati mana tak panas tak hot kalau disaat-saat memerlukan, time nie lah internet slow tahap cipan mengalahkan siput berlumba lari 10 meter.

Aman dahlah on the rush, tugasan perlu disiapkan. Simple jea. Nak sent email. Tupun ambik masa berkurun. Rasa terseksa giler tahu tak. 

Kalau kata complaint, dah rasa malas nak complaint. Buat perabih air liur tapi result macam tulah jugak. Rasa sakit hati bila teringat balik masa awal-awal subscribed dulu. Punya iklan takleh blah. Segala serba serbi deras macam air sungai tengah deras. Alih-alih hampeh. Habuk pun tarak.

So senang cerita, aman ambik langkah drastik, kita potong. Bazir duit jea bayar tiap-tiap bulan tapi quota tak pernah pun abih. Puas hati aman bila dah perkhimatan broad slow band tu ditamatkan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...